Scrie Asociaţiei pentru Conservarea Diversitaţii Biologice

Asociaţia pentru Conservarea Diversitaţii Biologice


Contact:

Focşani
0727 559024

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.biodiversitate.ro

15421
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei pentru Conservarea Diversitaţii Biologice

Asociaţia activează în Focşani, judeţul Vrancea

Asociaţia pentru Conservarea Diversitaţii Biologice

Telefon/Fax: 0727 559024
Email: office@biodiversitate.ro
Website: www.biodiversitate.ro

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

 • Durel a scris cu 3 saptamani în urmă: Poluare cu gunoi menajer

  Buna seara! Va prezentam modalitatea gasita de primarul comunei Dumitresti, dl Banaurs Adrian Viorel, de a rezolva problema surplusului de gunoi menajer de la nivelul localitatii. Acesta, gunoiul, este transportat si abandonat in albia raului Rm. Sarat sau , in unele cazuri, este ingropat in aceeasi albie cu utilajele primariei.

  Dumitresti, Vrancea
 • vreau sa va aduc la cunostinta urmatoarele: va rog sa luati masuri urgente asupra fabricii de hartie VRANCART LOC.ADJUD,DIN URMATOARELE MOTIVE: de ani de zile aceasta fabrica poluiaza la modul cel mai grav apele siretului care trec prin spatele fabricii cu toate reziduurile ce rezulta din procesul tehnologic de fabricare a hartiei si vad ca Citeşte mai departe…

  Onesti,
 • Petru Lupusoru a scris cu 6 ani în urmă:

  vreau sa va aduc la cunostinta urmatoarele: va rog sa luati masuri urgente asupra fabricii de hartie VRANCART LOC.ADJUD,DIN URMATOARELE MOTIVE: de ani de zile aceasta fabrica poluiaza la modul cel mai grav apele siretului care trec prin spatele fabricii cu toate reziduurile ce rezulta din procesul tehnologic de fabricare a hartiei si vad ca Citeşte mai departe…

  Onesti,
Sari la bara de unelte