Scrie Fundaţiei Academică pentru studiul şi protecţia solului Nicolae Bucur

Fundaţia Academică pentru studiul şi protecţia solului Nicolae Bucur


Contact:

Iaşi


Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13976
scrisori trimise

Scrie Fundaţiei Academică pentru studiul şi protecţia solului Nicolae Bucur

Asociaţia activează în Iaşi, judeţul Iaşi

Fundaţia Academică pentru studiul şi protecţia solului Nicolae Bucur

Telefon/Fax:
Email: crissecu2002@yahoo.com
Website:

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

 • Razvan-Madalin a scris cu 6 ani în urmă: Voluntariat

  Buna ziua! Va adresez aceast mesaj pentru a-mi exprima dorinta de fi voluntar pentru Fundaţia Academică pentru studiul şi protecţia solului Nicolae Bucur Sunt o persoana dinamica, cu aptitudini foarte bune de comunicare, responsabila, hotarata, interesata in perfectionarea profesionala. Mi-as dori sa am sansa de a fi voluntar unde as putea sa-mi pun in evidenta Citeşte mai departe…

  Iasi, Iasi
 • langa terenul meu exista o suprafata de teren degradat care se duca la vale as vrea sa l concesionez pt a planta salcami sau alti pomicare se pretaza cum ma pute ti ajuta 0765211996

  sarca, Iaşi
Sari la bara de unelte