Scrie Asociaţiei 3D – Dezvoltare Durabilă a Dunării

Asociaţia 3D - Dezvoltare Durabilă a Dunării


Contact:

Galaţi
0236 478422

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15421
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei 3D – Dezvoltare Durabilă a Dunării

Asociaţia activează în Galaţi, judeţul Galaţi

Asociaţia 3D – Dezvoltare Durabilă a Dunării

Telefon/Fax: 0236 478422
Email: office3D.ro@gmail.com
Website:

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

 • George a scris cu 1 an în urmă: Poluare pe dunare in dreptul falezei

  Buna ziua, Am observat ieri 09/05/2020 in jurul orei 20:00 o pelicula alba spumoasa pe suprafata dunarii in dreptul falezei. Aceasta incepea la ca. 10-20m de mal si avea o latime mare estimata de mine la 5-10m. Se intindea din aproprierea siretului/portului mineralier si cel putin pala la elice, mai in aval nu am avut Citeşte mai departe…

  Galati,
 • Valentin Stoica a scris cu 5 ani în urmă: Propunere

  Buna ziua , as dori sa am o discutie cu asociatia dumneavoastra legat de o initiativa de colectare a deseurilor reciclabile din mediul rural . Nu am reusit sa aflu adresa dumneavoastra sau un telefon valid . Va multumesc . 0729155903 Stoica valentin

  ,
Sari la bara de unelte