Creative Donaris & Giurgiu People community

21 feb. - Acesta este un răspuns la iniţiativa "Guerrilla Gardening Bucharest"

Salutare

Noi suntem Donaris Creative Production și punem la cale o nouă provocare pentru comunitatea Giurgiu People. Aceasta este povestea noastră: www.donaris.org/story

[ MISSION STATEMENT ** Noi credem în puterea oamenilor de a face ceva pentru comunitatea lor. Schimbarea vine de jos in sus, odată cu mobilizarea fiecărui membru al comunităţii.]

Proiectul pe care îl vom lansa pe 2 martie 2013 se numeste Envisage, un hub cultural independent pentru visători. Aici, sădim seminte pentru viitor, inspirăm oameni și oferim perspective de viață.

La capitolul Oameni, proiecte si idei cu Envisage încercam să structurăm o platformă socio-culturală comunitară, sustenabilă, conectând oameni simpli, artiști, activiști, asociații, fundații culturale si comunități. Credem noi că ceea ce leaga toate aceste organisme sociale, in misiune si privire, este factorul calitativ, un bun comun, prin care putem valida, întelege si experimenta conceptul de realitate.

Planul general si ideile de bază ținem sa le impartașim cu voi. In fapt, acest mesaj reprezintă o propunere de colaborare. Am fi bucuroși sa promovam si să difuzăm activitățile voastre; si chiar sa dezvoltam activități si proiecte împreuna, (guerilla gathering in judetul Giurgiu si de ce nu, chiar la prietenii si vecinii nostri din Ruse, Bulgaria)

Credem noi ca la baza progresului social şi al societății se află mutual-aid-ul. În provocarea noastră căutam parteneri, adică jucători dornici să împartă resurse materiale și spirituale cu noi; reclamând solidaritatea specific umană.

Vă mulţumim pentru timpul acordat și așteptam un răspuns din partea voastră

Grig Vulpe, student anul I Antropologie
[email protected]
0745070774
membru fondator al Asociatiei Culturale (în plin proces de înființare) „Giurgiu People”
+ Donaris Creative Production
http://donaris.org

Mai multe despre iniţiativa "Guerrilla Gardening Bucharest": Citeşte mai departe...
Sari la bara de unelte