Ziarul de Roman
Pietonal Stefan cel Mare, Bloc M7, Parter I Roman Tel: 0233 744473 (autentificaţi-vă pentru a vizualiza adresa de email)
www.ziarulderoman.ro

Ziarul Ceahlaul
Adresa: Aleea Tiparului nr. 14, Piatra Neamţ, 610263 Tel: 0233 225282; 225055; Fax: 0233 225282 (autentificaţi-vă pentru a vizualiza adresa de email)
www.ziarulceahlaul.ro

Realitatea Media
Strada Calistrat Hogas, nr. 39, Piatra Neamţ Tel: 0233 237141; Fax: 0233 229828 (autentificaţi-vă pentru a vizualiza adresa de email)
www.realitateamedia.ro

News Roman
(autentificaţi-vă pentru a vizualiza adresa de email)
www.news-roman.ro

Monitorul de Neamţ
Str. Calistrat Hogas nr. 3, Piatra Neamţ, 610004 Tel: Piatra Neamţ 0233 235396; Bicaz 0233 254242; Roman 0233 741414; Târgu Neamţ 0233 790288 (autentificaţi-vă pentru a vizualiza adresa de email)
www.monitorulneamt.ro

Gura Targului
Str. 22 Decembrie , bl. M15, sc.B, Tg Neamţ, jud. Neamţ Tel: 0233 661661; 0731 366633 (autentificaţi-vă pentru a vizualiza adresa de email)
www.guratirgului.ro

scrisori trimise

Scrie Presei Locale din Neamţ

Ziare şi reviste din Judeţul Neamţ

• În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

2 persoane au scris presei locale din Neamţ
  • Petrica a răspuns apelului cu 7 ani în urmă: statia de biogaz cordun

as dori concursul unui reporter pentru a ne acompania in scoaterea in evidenta a intereselor private,in dauna poluarii, locului ales pentru statia de biogaz roman cordun,,,,,,,,merci

cordun,,,,,,martinique, Neamt