• cristina a postat o actualizare în grupul Logo grup al Bucuresti-IlfovBucuresti-Ilfov Acum 10 ani, 10 luni

  Ma lupt de mult cu Administratia Doimeniului Public pentru a imprejmui toti copacii de pe strazile din Bucuresti (si de ce nu, din toate orasele!) cu un gard protector metalic, astfel incat pe putinu pamant din jurul pomilor sa creasca iarba, nu masini parcate, gunoaie si alte…excremente. Personal am imprejmuit 4 copaci din fata blocului unde…[Citește mai mult]

 • cristina a postat o actualizare în grupul Logo grup al Bucuresti-IlfovBucuresti-Ilfov Acum 10 ani, 11 luni

  Doresc tututror celor care iubesc natura si incearca sa o protejeze un an nou fericit si o activitate mult mai benefica pentru protectia mediului!

 • cristina a făcut o actualizare Acum 11 ani, 3 luni

  Cititi EcoMagazin pe Facebook! Merita, si ne putem toti spune parearea despre ce se intampla – si nu se intampla, din pacate!- n tara noatra si peste tot in lume.

 • cristina a făcut o actualizare Acum 11 ani, 4 luni

  Intreaga lume incearca sa protejeze mediul. Va recomand organizatia internationala Avaaz, care depune eforturi uriase in acest sens. De asemenea, mai vizitati din cand in cand si blog-ul meu: protectiamediului.org/cbumbac/Mediu,clima, oameni.

 • cristina a făcut o actualizare Acum 11 ani, 5 luni

  Va invit sa comentam protectia mediului la nivel mondial. As dori sa stiu care este opinia iubitorilor de mediu despre blog-ul meu „mediu, clima, oameni”. Poate discutam problemele pe forum.

 • cristina a făcut o actualizare Acum 11 ani, 11 luni

  La Multi Ani tuturor celor interesati de protectia mediului, sa avem mai multe activitati eficiente si sa discutam pe forum-uri problemele nationale si globale (vizitati forum-ul „politici internationale pentru protectia mediului)!

 • cristina a făcut o actualizare Acum 11 ani, 11 luni

  La Multi Ani tuturor celor interesati de protectia mediului, sa avem cu totii o activitate mai buna, mai eficienta si sa discutam pe foruri problemele natioanle si globale (vizitati si noul forum „politici internationale pentru ptotectia mediului”)!

 • cristina a postat o actualizare în grupul Logo grup Acum 12 ani, 3 luni

  Am creat un nou forum, „protectia mediului la nivel international” si va invit sa discutam problemele expuse pe blog-ul meu.
  Sugerez ca organizatorii site-ului sa nu mai permita un numar foarte mare de anunturi care nu sunt legate de protectia mediului!

 • cristina a creat grupul Logo grup Acum 12 ani, 3 luni

 • cristina a făcut o actualizare Acum 12 ani, 4 luni

  intrati pe protectiamediului.org/cbumbac/mediu, clima, oameni. Aveti la dispozitie un nou articol referitor la politicile internationale de protectie a mediului.

 • cristina a făcut o actualizare Acum 12 ani, 4 luni

  Va invit pe protectiamediului.org/cbumbac/mediu, clima, oameni. Ma intereseaza efectiv daca a citit cinev articolul meu, daca prezinta interes pentru oricine, ca sa stiu daca merita sa mai lucrez pentru informarea Dvs.. Cu multumiri.

 • cristina a făcut o actualizare Acum 12 ani, 4 luni

  Nu inteleg de ce pe un site de protectia mediului, discutiile de pe forumu-uri sunt despre pantofii Miu-Miu, moda de nu stiu ce fel, rochii de mireasa (vezi imediat mai jos) sisteme de vizualizare etc. Acesta este un site pentru protectia mediului?

 • cristina a făcut o actualizare Acum 12 ani, 5 luni

  blogul protectiamediului.org/cbumbac/mediu, clima, oameni va sta la dispozitie

 • cristina a făcut o actualizare Acum 12 ani, 5 luni

  Intrati pe blogul cbumbac – veti gasi un articol interesant, sper,