• Adrian a făcut o actualizare Acum 2 săptămâni, 3 zile

  Scriu despre asta de ceva zile si nici o persoana sau Serviciu Public (din Primarie,Consiliu Judetean, Garda de Mediu) nu a luat legatura cu mine ?

 • Adrian a făcut o actualizare Acum 2 săptămâni, 3 zile

  Incep sa cred ca aceasta firma de tratare are de ascuns ceva . De ce pe perioada zilei nu se simte acest miros insuportabil,iar odata cu venirea serii incepe. Nu pot crede ca procesul tehnologic se desfasoara numai si numai seara si noaptea . Firma se numeste SOLID WASTE OPERATION.
  Cumva noaptea nu se poate seziza autoritatile si nu pot verifica ?

 • Adrian a făcut o actualizare Acum 2 săptămâni, 5 zile

  Nu se poate respira ! Cat credeti ca rezistam ? Dimineata nu se poate aeresi apartamentele, seara nu .Ramane doar perioada 12-18 ,cand sunt 35 de grade ! Auschiwtz ! Luati masuri !

 • Adrian a făcut o actualizare Acum 3 săptămâni, 2 zile

  01.07.2023 ,ora 1:32 . Ucidere prin gazare este ceea ce se intampla in acest moment in cartier. Oare de ce nu ia nimeni nici o masura ?

 • Adrian a făcut o actualizare Acum 3 săptămâni, 3 zile

  Buna dimineata! Dupa o seara linistita (30.06.2023) in aceasta dimineata a reinceput calvarul . Mirosul de gunoaie in putrefactie este din ce in ce mai pregnant si nu se pot aerisi locuintele. Oare ce boli aduc curentii de aer care poarta acest miros ? Oare Sanepidul nu are nici o atributie in acest sens ?

 • Adrian a făcut o actualizare Acum 3 săptămâni, 4 zile

  Am incercat site-ul Primarului ! Dar BADESCU nu mai este primar de cativa ani !

 • Adrian a făcut o actualizare Acum 3 săptămâni, 4 zile

  Ora 1:11 . Probabil ca se naste un nou Auschiwtz . Nu se poate respira. Oare vom supravietui ,sau mai bine spus cat si cum vom supravietui .

 • Adrian a făcut o actualizare Acum 3 săptămâni, 4 zile

  Buna seara ! Este 29.06.2024, ora 23,temperatura exterioara destul de buna ,dar nu se poate aerisi apartamentul. Miros pestilential insotit de miros de fum ! Am trecut la alt nivel ,chiar am inceput sa incineram deseuri ! Cat trebuie sa induram ? La cine trebuie sa ne plangem ?

 • Adrian a făcut o actualizare Acum 3 săptămâni, 4 zile

  Buna seara ! Dupa aprox o saptamana linistita ,ieri a inceput din nou calvarul . Acel miros ” demential” a reaparut . Se pare ca nu scapam de el. Ce ar trebui sa faca un cetatean simplu al acestei tari ca sa-i fie respectat dreptul la sanatate ! Poate ca ,daca, un caz ca cel de la Crevedia s-ar intampla si aici ,poate,s-ar lua masurile nec…[Citește mai mult]

 • Adrian a făcut o actualizare Acum 10 luni, 3 săptămâni

  Buna seara ! Dupa aprox 3 zile linistite,astazi a inceput din nou calvarul . Acel miros ” demential” a reaparut . Se pare ca nu scapam de el. Ce ar trebui sa faca un cetatean simplu al acestei tari ca sa-i fie respectat dreptul la sanatate ! Poate ca ,daca, un caz ca cel de la Crevedia s-ar intampla si aici ,poate,s-ar lua masurile necesare !

 • Adrian a devenit un membru înregistrat Acum 11 luni, o săptămână