Scrie Societaţii Carpatine Ardelene

Societatea Carpatină Ardeleană


Contact:

Satu Mare
0743 419443

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.eke.ro

15230
scrisori trimise

Scrie Societaţii Carpatine Ardelene

Asociaţia activează în Satu Mare, judeţul Satu Mare

Societatea Carpatină Ardeleană

Telefon/Fax: 0743 419443
Email: botond@eke.ro
Website: www.eke.ro

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris Societaţii Carpatine Ardelene
  • Viorica Cioltea a scris cu 3 ani în urmă: Multumiri

    Buna ziua Vreau sa va multumesc pentru buna organizare a evenimentului de pe Tisa din data de 04.08-06.08.2017,felicitari D-ului Boti,multa sanatate,sa ne duca si anul viitor.Multumesc

    Satu Mare, Satu Mare
Sari la bara de unelte