de Calin

Votati NU

8 sept. - Scrisoare trimisă deputatei Niculescu-Mizil Ștefănescu Tohme Oana, aleasă în București, colegiul uninominal nr. 23

Buna ziua stimata doamna,

In calitate de cetatean al al Romaniei si individ al societatii civile ce v-a sustinut prin votul sau in castigarea alegerilor parlamentare, va scriu cu scopul de a-mi sustine si dumneavoastra optiunea mea in Parlament. Pe data dezbaterii in legatura cu legea ce priveste proiectul Rosia Montana va rog sa votati impotriva acestuia. Pentru a nu va rapi mult din timpul dumneavoastra voi invoca succint:
– mediul devastat intr-un mod ce depaseste orice bun simt si moralitate; daca tarile dezvoltate deja au avut de suferit noi de ce sa repetam greselile?
– banii proveniti din aceasta exploatare este mult sub potentialul real;
– tara va “beneficia” din banii din urma exploatarii aurului si argintului, dar bunurile cu adevarat importante ne mediatizate au o valoare mult mai mare: uranium, argon, zergon; chiar daca aceste substante nu sunt date publicitatii si in momentul de fata aceasta informatie exista doar la nivel de speculatie, luati in calcul ca RMGC si Gabriel Resources au bani sa cumpere Guverne cu datorii cu tot…dar un amarat de expert roman sau fie el si strain!
– vindem nu teren, ci pamant pe care strainii il vor distruge iar resturile toxice raman in grija noastra;
– indiferent de ce interese se afla cu adevarat in spatele acestei afaceri, in calitate de lideri si reprezentati imi doresc ca voi sa rezistati si sa ne aparati impotriva acestor “atacuri economice”.
Cele 3 zile de protest NU au fost degeaba:
1. Ministerul Justitiei: Legea distrugerii Rosiei Montane este neconstitutionala.
2. Multe articole apar in presa internationala (mai multe decat in presa din Romania).
3. Sentiment de neincredere in proiectul minier la Bursa din Toronto dupa proteste (Actiunile la Bursa au scazut cu aproape 20% din valoare).

Pe post de incheiere analizati va rog si tineti cont de toate mesajele transmise de cetatetii pe care dumneavoastra ii reprezentati si sa actionati in functie de dorintele acestora, chiar daca personal este diferita intrucat pe perioada mandatului dumneavoastra aveti o datorie fata de cei care v-au sustinut.

Va multumesc.

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte