de

Verificare santier

3 apr. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Vaslui

Buna ziua,

Doresc sa va aduc la cunostinta urmatorele aspecte si anume:
Pe str Avantului, pe locul unde a functionat fosta cantina de ajutor social, este deschis un santier care are ca obiectiv constructia de noi apartamente, de altfel un lucru foarte bun.
Nemultumirea consta in faptul ca, acest lucru se face fara a respecta minime reguli de protectie in ceea ce priveste organizarea de santier si aici ma refer la plasa de protectie care ar trebui sa imprejmuiasca in totalitate perimetrul santierului.
Din aceasta cauza, tot praful produs in urma efecturaii acestei activitati, se depoziteaza pe geamurile noastre, a locatarilor blocului 110, care avem pozitionarea geamurilor spre acest santier, facand imposibila deschiderea ferestrelor pentru a aerisi, avand in vedere ca in aceasta perioada, trebuie sa stam mai mult in casa, de aceea solicitam ca dumneavoastra ca si institutie cu atributii in verificarea acestor constructii, sa le impuneti sa aplice plasa de protectie care ne-ar proteja foarte mult. Bucata de plasa existenta la acest moment { pe o portiune de 4 m } este pusa de fosta firma de constructii, firma care a preluat santierul nefacand absolut nimic in acest sens.
– un alt aspect deranjant este nerespectarea orelor legale de odihna, acestia incepand lucrul de la orele 07.00 /07.30, desi ar trebui sa inceapa de la ora 08.00, ca sa nu spunem ca nici in intervalul orar 13.00 – 14.00, prevazut in Legea 61/ 1991 rep. ca ora de odihna, nu este respectat.
Avem speranta ca in urma verificarilor dumneavoastra, lucrurile sa intre in normalitate
Va multumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte