Tulburarea repetata a linistii / desfasurare activitati fara autorizatie

5 iun. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Timiş

Buna seara,
Doresc sa sesizez faptul ca la adresa Giarmta str. Tineretului nr. 6, pensiunea Kubiq se desfasoara incepand cu anul trecut, in mod regulat petreceri private fara ca acesata locatie sa fie autorizata pentru asemenea activitati.
Muzica si basul se aud foarte tare pe strada Tineretului si strazile invecinate de multe ori nopti intregi sau zile si nopti la rand.
Pe perioada pandemiei cand petrecerile erau interzise, aici ele se desfasurau periodic, politia uneori a intervenit alteori nu ( desi am facut sesizari atat la politia locala cat si la 112), situatia de aici a aparut de mai multe ori in presa locala.
La aceasta adresa pana anul trecut in iunie proprietarul a locuit cu familia, ulterior locuinta a fost transformata in local de petreceri.
Aceasta zona este zona rezidentiala iar petrecerile non-stop ne tulbura grav linistea si ne induce un stres foarte mare.
Am rugamintea sa luati masurile care se impun pentru normalizarea situatiei de aici.
Atasez poze facute azi pe strada tineretului unde sunt parcate inclusiv pe carosabil zeci de masini. Atasez deasemenea raspunsul primariei Giarmata la sesizarea mea cat si unul din articolele din perioada pandemiei.
Va multumesc anticipat,
Minodora StefanescuRaportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte