de Carmen

Teren neingrijit plin de ambrozie si vegetatie

2 iun. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Ilfov

Buna ziua!
Numele.meu este Carmen Epuran, locuim in Ciorogarla, judetul Ilfov pe str. Sos. Bucuresti 176a.

Vecinul nostru are terenul necuratat si plin de ambrozie si alte tipuri de vegetatie care invadeaza curtea noastra si a celorlalti vecini. Pe langa asta aproape zilnic curtea noastra este tranzitata de serpi si alte vietati care au gasit mediul propice sa se dezvolte.

Acest domn nu este in tara, insa terenul este folosit de rudele sale, carre locuiesc vis a vis de terenul in cauza, pentru a depozita si vinde diverse masini second hand. Desi de nenumarate ori le-am rugat respectuos sa curete acest teren pe care il folosesc, nu s-a intamplat nimic. Am adresat si primariei comunei solicitare verbala de al soma sa isi curete terenul, insa fara succes, sau sa zicem partial fara succes, pentru ca saptamana trecuta au curatat o parte de teren doar pentru a putea depozita mai multe masini.
Va rugam sa ne ajutati cu o solutie pentru a il indemna pe proprietar sau rudele acestuia care folosesc spatiul sa curete terenul. Mentionez ca sotul este alergic la ambrozie si alte plante si efectiv nu mai putem deschide geamul pentru aerisire.
Am atasat poza cu coordonatele gps ale locatiei.
In speranta ca ne puteti ajuta, astept raspunsul dvs.

Multumesc,
Carmen Epuran

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte