Tăierea a doi visini aflati in spatiul verde al blocului

12 mai - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Braşov

Vă aduc la cunoștință faptul că unul din locatari a făcut o sesizare la primărie pentru tăierea a doi visini aflați în spațiul verde al blocului unde locuiesc. Menționez că eu locuiesc la parter și marea parte a coroanei vișinilor se află la fereastra bucătăriei mele . Reclamanta locuiește la etajul I . Doar o parte mică din crengi ajunge la etajul I ca să optureze după cum reclamă persoana. Nu mai vorbesc de faptul că ceilalți locatari nu și-au dat acordul pentru tăierea acestor pomi care îmbracă spațiul verde al blocului și constituie o protecție de praf, o umbră bine venită în verile și așa toride spre care ne îndreptăm, nu mai vorbesc de frumusetea coroanei când înflorește.
Menționez că primaria și-a dat acordul pentru tăiere și nu pentru toaletare și a recomandat persoanei, respectiv reclamantei ,să plătească tăiere. Având în vedere că blocul cu 4 nivele, are și așa loc puțin rezervat pentru spațiu verde, acești pomi reprezintă o gură de oxigen și o protecție de praful care vine de pe podul aflat în apropiere, unde există o circulatie intensă a mașinilor. În apărarea spațiului verde care este și așa puțin în zonă, aștept sfatul dumneavoastră.

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte