Taiere copaci in Str.Bibescu 31, Bl.P7

4 mai - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Dolj

Catre,
Garda de Mediu Dolj,

Subsemnatul Constantineacu Octavian, cu domiciliul in Craiova, Str. Bibescu 31, Bl.P7, Sc.2, Ap.3, va sesizez faptul ca, de Vineri – 24.04.2020 pina astazi, o echipa de muncitori de la RAADPFL fac curatenie pe un teren, situat in Str.Bibescu, in vecinatatea blocului P7, cu toate ca Asocatia de Locatari nu a solicitat si nu stie de actiunea de curatenie.
Am constatat ca activitatea este coordonata de Dl. Mituca Lucian, care locuieste in zona si s-a declarat initatorul acestei actiuni.
Din informatiile primite de la muncitori, ei stiu ca pe acest teren, Primaria vrea sa amenajeze un loc de joaca pentru copii.
S-au taiat 4 sau 5 pomi, sanatosi, cu coroana verde, pentru a crea un spatiu deschis. Anexat poze.
Se pare ca totul este o actiune, in privat, a lui Mituca Lucian, angajat la Primaria Craiova, folosindu-se de resursele si pe cheltuiala RAADPFL.
Nu pot spune si care este interesul personal a lui Mituca Lucia cu amenajarea acestui teren.
Din informatiile primite de la registratura Agentiei pentru protectia mediului- Craiova, nici-un specialist al agentiei, nu s-a deplasta la fata locului pentru a vedea copacii si pina in data de 29.04.2020 nu s-a eliberat nici-un aviz( accept ) de taiere a acestori copaci, in numele RAADPFL sau Mituca Lucian.
Consider ca nu este vina angajatilor de la RAADPFL, Mituca Lucian coordonatorul acestei activitati, si-a folosit pozitia pe care o ocupa in Primaria Craiova, si cred ca a impus taierea copacilor.
Terenul are o pozitie izolata fara accesul publicului, intr-o zona care asigura protectia si intimitatea locatarilor, mai ales apartamentelor de la parter.
Prin aceasta lucrare s-a creat o bresa de acces si circulatie, favorizind actiuni ale persoanelor rau intentionate si infractorilor.
In acest sens va rog sa dispuneti verificari si masuri legale in consecinta.
Daca sunteti in masura, sa rog sa-mi comunicati, ce are voie sa faca Mituca Lucina, in particular, in nume propriu, pe acest teren ?
Cum gasesc calea legala de a ingradi accesul publicului pe acest teren, care este in apropierea apartamentului meu, acces care imi incalca intimitatea si viata privat.
Va multumesc si astept un raspuns.
CONSTANTINESCU OCTAVIAN
Craiova-29.04.2020 , Tel. 0723002628

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte