de MIHAELA

Taiere copac de pe domeniul public

21 sept. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Ialomiţa

Buna ziua,

Subsemnata Urjuma Ani Mihaela, domiciliata in Slobozia, str. Cuza-Voda, bloc 1B, sc. C, ap.1, parter, va instiintez ca am depus o cerere la primarie, pentru aprobarea taierii unui copac de pe domeniul public.
Cererea a fost inregistrata cu nr. 68307 din 11.09.2020 (in atasament).
La adresa mentionata, pe coltul de intersectie al strazilor Cuza-Voda si Contructorilor, pe latura de nord a sufrageriei, se afla un spatiu verde.
In acest spatiu verde, au crescut trei copaci in linie, umbrind intreg peretele sufrageriei si nepermitand luminii naturale sa patrunda in apartament.
Mai mult, din cauza umbrei si a pozitionarii pe nord, peretele este mai tot timpul umed iar mica gradina cu gazon si trandafiri pe care am incercat sa o amenajez nu se dezvolta.
Din dorinta de a proteja spatiul verde dar si de a avea lumina naturala in casa, cererea a fost depusa pentru taierea unui singur copac, acesta fiind un salcam.

Cei de la DADP au venit sa taie acest salcam dar unul dintre vecini i-au amenintat ca vor face plingere si atunci doar au toaletat acest copac.
As avea rugamintea de ma ajuta cu un raspuns cu privire la demersurile care trebuie facute pentru a putea taia acest copac si a avea lumina naturala in casa (cine este forul competent care decide taierea si cum trebuie procedat).

Va multumesc anticipat pentru solicitudine,
Ani Urjuma

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte