Stoparea proiectului Rosia Montana

26 sept. - Scrisoare trimisă deputatei Cătăniciu Steluța-Gustica, aleasă în judeţul Cluj, colegiul uninominal nr. 2

Stimata doamna deputat,

Va scriu pentru a treia oara (30.05.2013 si 05.09.2013) pentru a va implora sa cercetati cu mare atentie argumentele, foarte pertinente, CONTRA exploatarii miniere de la Rosia Montana. Sunt argumente de mediu, istorice, economice, juridice, etc., practic este uluitor cum a ajuns aceasta propunere de proiect in stadiul avansat in care este, avand in vedere ca este cvasi-inutila Romaniei si poporului roman si are ca efect distruger a trecutului si viitorului Romaniei, pe termen lung. Un astfel de proiect este inceputul sfarsitului acestei tari si acestui neam, va rog sa nu ajungeti sa contribuiti la aceasta cadere a noastra, a romanilor. Sa nu uitam ca deja Romania este devastata de coruptie la nivel de conducere a tarii, de coruptia mass-media, de exploatari de resurse dezavantajoase, ne-ecologice, ca sa enumeram doar cateva dintre problemele actuale. Va rog sa nu contribuiti la jaful si pierderea acestei tari, pentru ca dincolo de micile interese de partid si altele, exista totusi un neam si o tara si in ultima instanta o planeta de care apartinem. Ce vor face copiii nostri? Vor fugi dintr-o tara devastata, otravita si jefuita la sange? Unde vor fugi?

De aceea, va implor sa va consultati constiinta, sa consultati argumentele contra acestei exploatari, si sa actionati conform sloganului dvs. din campanie: “Face legea pentru tine!”, si sa serviti intereselor acestui neam si acestei tari, asa cum v-ati angajat in misiunea dvs. ca deputat parlamentar, sustinand apararea Rosiei Montane si a acestei tari de jaful organizat si exploatarile demente pregatite de un guvern corupt (apatrid, intrucat nu reprezinta interesele acestei tari si acestui popor, deci pe ale cui le reprezinta?) si de interese straine, cinice si criminale fata de Romania.

Speram ca veti filtra prin constiinta dvs. decizia pe care o veti lua cu privire la aceasta problema.

Asa sa ne ajute Dumnezeu.

Cu stima,
Ioana Singerean

PS: va rog consultati si argumentele contra acetui proiect expuse la adresa: http://rosiamontana.org/ro/grid-argumente

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte