de Tincuta

SPUNETI NU PROIECTULUI DE EXPLOATARE DE LA ROSIA MONTANA

19 sept. - Scrisoare trimisă deputatului Surdu Raluca, ales în judeţul Călărași, colegiul uninominal nr. 5

Stimata doamna deputat, În calitatea mea de cetatean al carui punct de vedere este reprezentat de dumneavoastra in Parlamentul Romaniei, vă semnalez faptul că nu sunt de acord cu demararea proiectului de exploatare din Rosia Montana si nici cu modificarile aduse legii minelor 85/2003.
Am dreptul sa aleg sa locuiesc intr-o tara cu un mediu non-toxic si datoria sa preintampin un dezastru ecologic intr-o zona cu un potential turistic deosebit (este una din cele mai frumoase locuri din tara noastra, prin natura job-ului meu am vizitat aproape toate regiunile Romaniei) si cu un potential economic care daca ar fi evaluat cu profesionalism de autoritati cu siguranta i-ar ajuta si pe locuitori .
Alte popoare care nu sunt ajutate de mama natura reusesc sa stranga bani frumosi din turism si noi care avem un patrimoniu cultural in acea zona cu un potential imens turistic ne dam cu stangul in dreptul singuri.

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte