Sprijin pentru pastrarea curateniei

5 oct. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Neamţ

Buna ziua!

Va solicit sprijinul pentru rezolvarea urmatorului aspect:locuiesc in blocul G6 pe str. Dimitrie Leonida din Piatra Neamt. Chiar sub geamurile blocului G6 (scara A), cu vedere spre strada s-au amplasat de catre primaria Piatra Neamt, pentru locatarii din blocul G6 tomberoanele de gunoi menajer pentru sortarea ecologica a deseurilor.
Din pacate, locuitorii de la casele din zona si cei de la pensiunea ARIS isi arunca gunoaiele cum ii taie capul tot la aceste tomberoane. Nu mai tarziu de acum 10 minute de la casa din dreapta pensiunii ARIS in directia spre Bacau a aruncat efectiv balegarul in tomberoane si pe langa tomberoane.

Este sambata asa ca pana luni stam cu putoarea sub nas. Nu este suficient ca de la casa de peste drum, la are creste o vaca au un depozit de balegar in putrefactie de 3 metri. Cand cobori pe trotuar, pe jos pe langa biserica de la 1 Mai, efectiv trebuie sa iti tii respiratia cand treci prin dreptul proprietatii acestei familii. Toata vara nu s-a putut lasa un geam deschis din cauza mirosului de balegar si de gunoaie de la tomberoane.

Va rugam ca prin mijloacele pe care le detineti sa ii determinati sa isi faca contracte cu prestatorul de servicii de salubritate si cei de la casele de langa blocul G6, str, Dimitrie Leonida. Ne-am saturat de nesimtirea si mizeria zvarlita de ei pe unde apuca la tomberoanele mizerabile amplasate de primarie.
Si poate il determinati si pe domnul care creste vaca la vila de vis-a-vis de pensiunea ARIA sa isi care balegarul din curte. Vara asta si chiar saptamana trecuta, numai sobolani morti am gasit pe trotuarul din fata proprietatii acestuia.

Multumim macar ca ne ascultati!

Cu stima,

Liliana Pavel
tel : 0726596434

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte