de Ionut

Spalatorie la izvor

6 apr. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Braşov

Buna ziua, eram in vizita in localitatea mai sus mentionata(Prejmer), si am descis sa ne plimbam pe stradutele din jurul centrului. Pe strada Izvoarelor(aproape de capatul cu strada Broastei) exista un izvor cu un debit foarte mare unde spre surprinderea noastra era o mica spalatorie amenajata. Era si coada la “spalatorie”. Se spalau diverse: covoare, haine…masini(nu am vazut masini ne-au spus cei care erau acolo ca se spala pana si masini). Aparent e “amenajat” cu acordul primariei sau “mostenit” de la sasi acest loc. Si “au voie” sa spele orice. Se pare ca sambata e mai aglomerat in special daca e frumos afara.
Pe noi ne-a socat ca acel izvor era plin de spuma si mizerii de la detergentii folositi, care desigur curgeau mai departe pe apa. Si zona din jurul izvorului era efectiv plina de gunoaie si fecale. In timp ce discutam cu cei care spalau acolo, un baietel si-a dat jos pantalonii si a facut treaba mare langa gard, pentru ca “il scapa”.
Da, majoritatea care asteptau acolo pareau mai necajiti, dar erau si unii mai instariti care asteptau cu covorul la spalat.
Acum intrebarea mea, e normal sa se intample asa ceva? Va rog frumos sa faceti ceva in aceasta privinta.

Coordonatele locului: 45.7248735931644, 25.77162259475398
Poze nu am facut pentru ca era multa lume si am evitat. Cu siguranta o vizita la fata locului o sa va lamureasca. Multumesc

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte