de Eugenia

Sobolani, miros infenal si mizerie de nedescris din cauza cotetului cu pasari al vecinului!!!

3 mai - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Ialomiţa

Buna ziua! Domnule Comisar, va scriu in speranta ca ma puteti ajuta in rezolvarea unei probleme de mediu ce nu m ai poate fi amanata.
Locuiesc in municipiul Fetesti, pe strada Parcului 70. Imobilul meu se afla in vecinatatea casei familiei Ilie care au adresa de domiciliu pe strada Sirenei la nr 42. Spatele curtii dansilor este de fapt fata casei mele.La o distanta de aproximativ 4 metri se afla amplasat un adapost construit pt crestere pasarilor, care sta pur si simplu sa cada. Problema pe care vreau sa v o semnalez este urmatoarea, din cauza numarului mare a pasarilor si a lipsei totale de igiena,mizeria face ca mirosul dejectiilor acestora sa devina insuportabil.Ferestrele casei mele nu pot fi deschise din cauza acestui miros groznic.Sobolanii si soareci mi au invadat curtea la propriu, punandu-ne sanatatea in pericol. Zgomotul facut de acestea este greu de suportat, facand practic imposibil sa ne odihnim noaptea pt a ne putea duce la serviciu a doua zi.Acest fapt relatat de mine poate fi probat printr o simpla deplasare la fata locului a unui angajat al garzii de mediu.Din cate stiu legea prevede ca, construirea adatosturilor pt animale sa fie construite la o distanta de minimum 10 m intre vecini, lucru care in acest caz lipseste cu desavarsire. Deasemenea construirea adaposturilor trebuie facuta din materiale usor de igienizat si conectate la un sistem de colectare a rezidurilor rezultate.
Va rog insistent sa ma ajutati sa putem gasii o modalitate de a rezolva aceasta problema.Multumesc anticipat!

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte