de Dan

Sesizare toaleta

9 ian. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Timiş

Buna ziua,
Doresc sa sesizez urmatoarele: La Cerneteaz, str.Iancovici Nica, nr 13, 45.841403,21.261959, lângă magazin Cătălin şi Cătălina este o toaletă turcească fără apă, fără canalizare.
Această toaletă este folosită de către persoane care cumpără băuturi alcoolice de la magazinul menționat şi consumă aceste băuturi pe treptele magazinului şi pe spațiul public din fața magazinului.Acest lucru se întâmplă zilnic, în special după orele 18:00. Numărul de persoane este de aproximativ 10, uneori mai mulți. Aceştia nu poartă măşti şi folosesc toaleta menționata.
Toaleta este situată la aproximativ 5m de unul dintre geamurile casei mele şi este un focar de infecție.Dacă doriți pot să vă pun la dispoziție poze.
Am anunțat primăria, dar până acum nu s-au luat măsuri.
Vă rog să interveniți pentru a rezolva situația. Eu sunt o persoană în vârstă şi am nevoie de ajutorul dvs. deoarece riscul de îmbolnăvire la care eu şi soția mea suntem supuşi este mare.
Vă mulțumesc anticipat,
Dan Ciontea

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte