Sesizare problema de mediu

21 iul. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Giurgiu

Buna ziua,

Subsemnatul Vasilescu Ion Alexandru, domiciliat in satul Tantava, str. Sabarului 150, comuna Gradinari, judetul Giurgiu, doresc sa va sesizez o problema de mediu, considerata de mine ca fiind foarte grava, si care tine de obligatia si, totodata, de raspunderea proprietarilor de teren si imobile ce trebuie sa efectueze actiuni de curatare, igienizare si salubrizare. Mai concret, in satul Tantava, chiar la artera principala, este o proprietate vecina cu cea in care locuiesc, care de ani de zile este intr-o stare deplorabila, acest spatiu devenind un focar de infectie unde, mai ales in timpul noptii, se arunca gunoi,reziduuri, animale moarte, raspandind in zona din imediata apropiere un miros greu de suportat.
De asemenea, persoane straine patrund pe proprietatea abandonata taind pomii si sustragand diverse materiale din constructia care deja sta sa cada. Tin sa mentionez ca anul trecut mi-au fost otraviti 2 (doi) caini de catre persoane deranjate, probabil, in actiunile pe care le “desfasurau” pe propietatea abandonata. Precizez ca sunt un iubitor de animale si am fost profund afectat de pierderea suferita, ulterior adoptand 3 (trei) caini de la adapostul din Bragadiru, garantand pentru buna crestere si intretinerea acestor suflete abandonate, sperand ca pe viitor sa nu se mai repete astfel de actiuni josnice.
Despre aceesta proprietate abandonata am aflat ca s-ar afla in proprietatea unui anume domn Sebastian (care are numarul de telefon 0735203646).
De asemenea, si eu pot fi contactat pe mail pe adresa [email protected] sau la numarul de telefon 0246251030 – Vasilescu Ion Alexandru.
Doresc sa mentionez ca am reclamat aceste aspecte si primariei Gradinari in raza careia este inclus satul Tantava.
In speranta unor masuri care sa aduca un plus de confort vecinilor direct afectati de aceasta problema, va multumesc anticipat pentru implicare.

VASILESCU ION ALEXANDRU


Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte