Sesizare lucrari fara autorizatie in perioada STARII DE URGENTA, care au afectat canalizarea – rezultand umplerea cu dejectii a apartamentului de jos- SEDIUL COLEGIULUI PSIHOLOGILOR ARAD

15 mai - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Arad

Va rog sa luati masurile de rigoare in aceasta situatie :
Cetateanul italian Biccari Luigi Valentino domiciliat in Arad, B-dul Revolutiei nr 42, ap 3 a efectuat diverse lucrari la imobilul MONUMENT ISTORIC, aruncand materiale rezultate in canalizare. Ca urmare a acestor fapte canalizarea s-a infundat,- dejectiile invadand apartamentul de jos care este sediul COLEGIULUI PSIHOLOGILOR ARAD si este in proprietatea d-nei GIMON SOFIA.
In perioada starii de urgenta 2 ( luni) la sediul nu s-a desfasurat activitate, iar dejectiile care au invadat sediul puteau compromite documente importante.

Mentionaz ca au fost sesizate si serviciile din cadrul Primariei Arad si Parchet , intru-cat au fost efectuate lucrari la cladire MONUMENT ISTORIC, fara autorizatie, iar anumite resturi din lucrari au fost aruncate in ( toaleta apartamentului)- canalizarea colectiva., rezultand umplerea cu dejectii a apartamentului de sub cel mentionat. Deasemena mirosul produs de acestea a facut aerul irespirabil , in aceasta perioada , punand sanatatea mamei mele in pericol- Gimon Sofia.-domiciliata la aceasi adresa.

Va rog sa luati masurile legale,pentru a nu se mai repeta astfel de fapte care pot avea consecinte grave.

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte