de

Sesizare focar de infectie

26 iun. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Maramureş

Buna ziua, numele meu este Trif Daniela Romela , va scriu in numele mamei mele, care se numeste Trif Domnica , proprietara a unui imobil si teren aferent in localitatea Hideaga nr.17 com Satulung jud.Maramures,A cumparat acest imobil in anul 2002 si de atunci duce o munca de lamurire cu vecinul care se numeste Buciuman Costica ,domiciliat in loc.Hideaga nr.18,sa isi faca fosa septica pentru gunoiul de la animale , toata urina si mustarul de la gunoiul de la grajd se revarsa te terenul din gradina de legume a mamei .Mama a facut sesizare la primarie comunei Satulung de nenumarate ori si la Protectia Mediului si au venit de la Primaria Satulung dl viceprimar si alti functionari publici si tot nu s-a rezolvat nimic. Domnul Buciuman Costica are o adevarata ferma acasa 3 vaci 2 vitele 2 scroafe cu pucei si pasari si pui care toata ziua sunt libere pe santul din fata casei mamei mele sau sar peste gard in gradina.
Pe langa toate acestea si-au mai si construit o casa in spatele casei cu geam fara acordul mamei si la o distanta de 50 cm fata de gard.
Drept urmare celor aratata mai sus va rugam sa da-ti curs aceastei sesizari ,sa veniti la fata locului pentru a constata cele aratate mai sus si speram sa gasim in institutia dumneavoastra dreptate .
cu stima ec.Trif Danirla Romela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte