Sesizare deversare deșeuri fecale

9 iun. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Bucureşti

Doresc sa reclam faptul ca la adresa Str. Infratirii nr. 4, localitatea Tunari, judetul Ilfov, proprietarul de la aceasta adresa, deverseaza în mod periodic pe terenul proprietatea acestuia, dar la mica distanta de proprietatea noastra (sub 2 m), rezidurile (fecale si urina) din wc construit artizanal in curte . Acest lucru determina un disconfort olfactiv de nedescris, dar mai ales un risc major cu privire la infiltrarea in sol a acestor reziduri cu ocazia ploilor de afara ele fiind deversate în gropi săpate în curte. Toate aceste afirmatii le putem sustine cu dovezi (foto și video).
Locuinta noastra, cat si celelalte locuinte din vecinatate, dispun de fose septice compacte care sunt vidanjate periodic.
Majoritatea locuitorilor din zona folosesc pentru uz menajer apa din fântânile proprii, iar deversarea materiilor fecale presupune un risc majori privind poluarea și calitatea apei din pânză freatica și nu numai.
Am la dispositie dovezi privind ultimele deversările din Octombrie 2020 și Ianuarie 2021. Am trimis inițial sesizare la DSP Ilfov cu repetate reminder dar nu am primit răspuns sau o soluționare, doar un singur mesaj la data de 22 Octombrie 2020 în care se cereau anumite clarificări referitoare la adresa, clarificări pe care le-am trimis pe 23 Octombrie 2020 (dispun de întreaga arhiva și repetatele mesaje trimise către aceasta instituție DSP Ilfov fără a primi în schimb vreun alt răspuns).
In consecinta, va rugam sa luati in considerare cele mentionate mai sus si sa dispuneti masurile legale ce se impun. Va rugam sa ne comunicati masurile legale dispuse impotriva reclamantului de la adresa mai sus menționată.
Multumesc anticipat și aștept răspunsul dvs sau dacă doriți și alte informatii va rog sa îmi comunicați pentru a vi le putea oferi.Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte