de Petru

sesizare

29 sept. - Scrisoare trimisă Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj

Buna ziua,
incurajat de anuntul autoritatilor privind modernizarea si asfaltarea drumului dintre Maguri Racatau si Maguri am mers weekend-ul trecut, dupa multi ani, sa ne bucuram de peisajele incantatoare si frumusetea naturii mai ales acum in plina toamna.
Totul a fost minunat dar un aspect teribil de dezgustator a umbrit placerea care incanta ochiul la tot pasul. De la baraj in amonte, pe partea dreapta a drumului ( cel putin aici am oprit si mai departe n-am mai avut curajul … ) exista doua zone unde oameni ai faradelegii au deversat masiv, probabil tone de deseuri diferite, unele provenind de la constructii dar si extraordinar de multe doze de bauturi, pet-uri, cartoane, etc.etc. Din cauza versantului adanc aceste uratenii nu se vad usor in trecerea masinii dar calatorul care se opreste sa admire frumusetea peisajelor ” se blocheaza ” si pleaca in graba in total dezgust.Scursurile torentului de mizerii cred ca ajung pana in apa raului.
Deasemeni, continuand drumul din Maguri spre Crucea Iancului, pe partea dreapta exista un alt loc de deversare necontrolata a gunoaielor, desi formal acolo exista o forma de imprejmuire.Locul arata groaznic si este in directa raza de privire a trecatorilor.
Sesizez acest aspect cu speranta si dorinta ca veti dispune masurile necesare pentru curatirea acelor locuri si redarea dreptului naturii de-a ne bucura de frumusetile ei. Multumesc frumos.

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte