de Alina

Sesizare

18 sept. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Ilfov

Buna ziua ,
Locuiesc in blocul din Strada Sperantei numarul 30 – 32 Bragadiru , mai exact intre rondul de la Leroy Merlin si rondul Cristalului. De cateva luni s a deschis o spalatorie cu fise pe terenul invecinat blocului , terenul pe care se afla aceasta spalatorie este la o distanta de maxim doi metrii fata de bloc. Nu imi pot imagina cum s a putut autoriza aceasta spalatorie sau cine sunt acesti oameni care au reusit sa treaca peste toate legile si reglementarile legate de distantele necesare si limitele de poluare fonica pe care va garantez ca le depasesc cu foarte mult.
Pe langa faptul ca au fost lasati sa deschida spalatoria , mai este si non-stop. Imaginati-va cateva masini noapte cu manelele la maxim , aspiratoarele pornite , jetul acela care face un zgomot infernal , iar pe fundal niste injuraturi si tipetele de la domnii care ies la o bere noapte in spalatorie.
Am ajuns cu totii la limita rabdarii , nu ne putem odihnii , copii nu isi pot face temele si nu pot dormii nici macar noapte iar a doua zi imaginati va ca sunt foarte obositi la scoala. Nu mai zic de familiile cu copii foarte mici.
Cand am vazut ca se construieste aceasta spalatorie am fost cu totii indignati insa nu ne am imaginat ca va functiona si noapte , asa ceva este de neacceptat.
Va rog mult sa rezolvati aceasta problema , altfel vom fi nevoiti sa ne adresam tuturor autoritatilor competente si bineinteles ca vom apela si la media.
Va rog in numele meu , al familiei si al comunitati.

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte