Sesizare

20 ian. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Caraş Severin

Către ,
Garda de Mediu CS

      Subsemnatul Lațcu Petrișor Sorin,  cu domiciliul în satul Duleu, nr.46, Comuna Fîrliug,  județul Caraș Severin  , prin prezenta vă aduc la cunoștință următoarele:
      În satul Duleu, comuna Fîrliug, în fața imobilului cu nr.46 se află o fântână,  din care își adapă oile cetățeanii Filip Ion și Filip Petru cu domiciliul în satul Duleu, nr. 51, com Fîrliug, jud. Caraș Severin,  proprietarii  a 519 capete ovine(ovine care sunt adăpostite în curtea casei cu nr.51 din satul Duleu și nu în afara localității așa cum prevăd normele în vigoare). Apa este scoasă din fântână cu ajutorul unei pompe, într-un vălău, iar după adăpat, apa rămasă murdară este aruncată înapoi în fântână. Deasemenea în jurul  fântânii s-a format un șanț unde se adună urina și excrementele oilor, care ajung tot în fântână.  Apa nu mai poate fi utilizată pentru consumul casnic. 
        Vă rog a vă deplasa în teren și a constata cele expuse de  mine și să dispuneți măsuri pentru remedierea acestei situații.  Menționez că m-am adresat în mai multe rânduri primăriei Fîrliug,  însă , fără nici un rezultat.
Cu stimă,

Data                       Semnătura      
20.01.2019 Lațcu Petrișor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte