de

Se repeta situatia de ieri nu se poate respira in Corbeanca de data aceata e si mai grav a ajuns in Bucuresti

8 apr. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Ilfov

Buna ziua,
Ieri 07.04 2020 si eu si multi altii v-am sesizat faptul ca in zona in care locuiesc- Corbeanca si am inteles ca si in alte zone din proximitate efectiv nu se putea respira nici in casa si nici afara.
In aceasta dimineata situatia se repeta si mai grav, mirosul si fumul au ajuns pana in centru in Bucuresti (inchipuiti-va cum este in zona de nord a capitalei in Corbeanca spre exemplu), nu va cunosc competentele profesionale decat din media si se pare ca au dreptate, dar aceasta institutie nu se ridica la standardele normale , ori sunteti nepuntinciosi (ca sa nu zic mai rau) ori sunteti rau intentionati, nu imi pot da seama de ce nu sunteti in stare sa stopati acest fenomen. Daca fenomenul acesta se repeta zi de zi, timp de o saptamana spitalele din Bucuresti se vor umple si nu datorita coronavirus ci datorita fumului inecacios care provoaca usturimi ale cailor respiratorii si a mirosului groaznic. Sper macar in zilele urmatoare sa faceti ceva ca asa ceva sa nu se mai intample.
Incercati sa va straduiti mai mult pentru ca deja cetatenii acestei tari sunt foarte vulnerabili la actiunile persoanelor iresponsabile (care stiu ca oricum nui li se intampla nimic) datorita neputintei/complicitatii institutiilor responsabile. Nu este posibil sa vi se sesizeze cu o zi si a doua zi fenomenul sa se amplifice, cel putin moral sunteti partasi la acest disconfort ca sa nu zic pericol de sanatate publica. Ca si ieri nu s-a transmis nici o alerta in sistemul de alertare.
Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte