de Andrei

Scurgeri de zeamă de la mașinile de gunoi

8 sept. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Ilfov

Buna ziua! Pe 27 Iulie v-am scris un mail pe adresa oficială de mail, si nici pana astazi nu mi s-a raspuns. Revin cu problema.
Mașinile de gunoi ale operatorului de salubritate lasa in urma foarte multa zeamă de la gunoi, care ulterior miroase foarte puternic si lasa asfaltul pătat. Cand temperaturile trec de 25c mirosul este si mai puternic si intra in casele oamenilor cand aceștia aerisesc. Tomberoanele sunt amplasate langa bloc si locul de joaca al copiilor. Copii se joaca cu mingea si pe asfaltul din fata fata parcului, unde este zeama.
Nu este sanatos pt sănătatea nimănui sa mirosea si sa calce (mai ales animalele de companie) in asa ceva. Nu ai cum sa ocolești ca este pe toata strada. Masina de gunoi urmează sa vina luni pe la 11:00-12:00.
Locatia descrisă si cea din poze este pe Strada Praporgescu, orașul Pantelimon. (44.4488247, 26.2035795) (se văd zoaiele si din satelit)Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte