de Vlad

Santier abandonat care polueaza

19 feb. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Bucureşti

Buna ziua,

Va scriu in legatura cu un fost santier (intre fosta gara cotroceni si cora Lujerului, 44.432078, 26.039978 google maps/ de asemenea se vede locatia in extrasul de la cartea funciara locatia), a carui inchiriere a experiat la data de 30.06.2019 (conform extrasului de carte funciara atasat mai jos).

De la expirarea chiriei, inca nu au fost luate de pe santier utilajele folosite precedent (statie de betoane, zona de depozitare a nisipului), iar zona este zilnic frecventata si folosita de camioane si alte ultilaje (betoniera) in alte santiere din apropiere. De asemenea este folosita ca parcare pentru camioane si betoniere. In 2019, dupa incheierea chiriei, am facut o sesizare la dvs care a oprit folosirea santierului, dar zona este inca folosita si tranzitata, lucru care duce la raspindirea prafului in aer intr-un mod excesiv.

Va rog sa luati masurile necesare pentru a opri aceste activitati si o eventuala ridicare a utilajelor abandonate de fosti dezvoltatori imobiliari care le-au folosit.

Aveti aici fotografii,filme(wetransfer) si extrasul funciar.
Va multumesc anticipat,

Placintescu Vlad.

Le-am atasat pe toate in wetransfer caci site ul dvs nu permite sa atasezi pdf sau jpg.

https://we.tl/t-v5x1Whp4ft

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte