Salvati Rosia Montana

11 sept. - Scrisoare trimisă deputatei Anastase Roberta Alma, aleasă în judeţul Prahova, colegiul uninominal nr. 11

Buna ziua doamna deputat,

In calitate de reprezentatn in Parlament aveti obligatia sa ne ascultati pe noi, pe cei care v-am ales.
Sunt de profesie medic rezident in Psihiatrie, imi desfasor activitatea in domeniul socio-uman ca si dumneavoastra. Va rog sa nu uitati ca viitorul acestei tari este al copiilor copiilor nostri si ca nu trebuie sa le lasam bombe cu ceas de genul proiectului minier de la Rosia Montana sau proiectul gazelor de sist din Moldova.
Este inadmisibil ce s-a ales de concucerea politica a acestei tari si sa stiti ca imi este greu sa ma exprim cu politete unor persoane care au vanat mereu interesul propriu inaintea interesului de progres al tarii.
Va cer sa votati impotriva proiectului Rosia Montana , in orice varianta s-ar afisa acesta. Populatie stie cat de grav sunt incalcate legile statului inclusiv Constitutia, CARE SUNT ASA-ZISELE BENEFICII ALE STATULUI, CARE , LA UN ICHI ATENT TIND SPRE ZERO : AURUL EXPORTAT NU SE IMPOZITEAZA TVA, REDEVENTA VA ACOPERI MAJORAREA DE CAPITAL PE CARE SATUL NU A PLATIT-O, uraniu, titan, strontiu, cycloniu, rosianidiu SI ALTE METALE RARE NU SUNT STIPULATE IN CONTRACT, SE FAC EXPROPIERI DE CATRE O FIRMA STRAINA PE TERITORIUL ROMANIEI…ETC
Voi fi solidar cu toti protestatarii contra proiectului de exploatare de la Rosia Montana, pina cind se vor indeplini urmatoarele:

– Parlamentul va vota respingerea proiectului actual de lege (daca nu suntem in stare sa sapam noi dupa aur macar sa il lasam mostenire generatiilor viitoare)

– Guvernul va respinge acordul de mediu

– Roșia Montana va fi inclusă pe lista tentativa a Romaniei pentru UNESCO

– Cianura va fi interzisa prin LEGE IN ACTIVITATILE DE MINERIT din Romania

– Cei patru initiatori ai acestui proiect de lege: ministrul marilor proiecte (Dan Sova), cel al mediului (Rovana Plumb), cel al culturii (Daniel Barbu) si directorul ANRM (Gheorghe Dutu) vor fi demisi.

IN CAZ CA NU STIATI, UITATI -VA SI CAUTATI DOVEZI :

Va multumesc!

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte