Rosia Montana

30 sept. - Scrisoare trimisă deputatului Diaconu Adrian-Nicolae, ales în judeţul Timiș, colegiul uninominal nr. 8

Stimate Domn Adrian-Nicolae Diaconu!

Vreau sa va spun ca nu imi doresc decat ca romanii sa fie uniti si sa isi iubeasca tara. Vreau sa vad ca putem sa investim si singuri in tara asta. Sunt sigura ca putem sa ne folosim de resurse, dar fara sa poluam natura!
RMGC-ul a profitat de slabiciunea oamenilor din Rosia Montana. Romanii traiesc de multi ani doar cu promisiuni. Ei nu sunt singurii oameni din tara asta care nu au locuri de munca!!
Studentii care termina facultati si pleaca dincolo, sau raman in tara sunt in aceeasi situatie, adica nu au locuri de munca!
Pe de alta parte sunt sigura ca daca am investi in turism si in promovarea Romaniei, am scoate cele 4 miliarde nu din aur, ci din turism!! Sunt atatea scoli de design. atatia romani talentati, care ar putea promova adevarata imagine a Romaniei.

Va rog sa nu ii lasati sa ne fure bogatia tarii! Acele, asa denumite locuri de munca, sunt pentru cativa ani. Cand vor termina de exploatat resursele, ce ne vom face cu oamenii care vor ramane dinnou fara locuri de munca?

Va multumesc ca v-ati luat doua minute din timpul dumneavoastra pentru a-mi citi mesajul.
Cu respect,
Iohana T.

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte