ROSIA MONTANA

11 sept. - Scrisoare trimisă deputatului Dobrinescu Traian, ales în judeţul Vâlcea, colegiul uninominal nr. 1

Buna ziua,
Sunt unul dintre alegatorii dumneavoastra. ?
Imi doresc sa nu girati acest proiect nascut ilegal ce priveste exploatarea de la Rosia Montana (http://www.riseproject.ro/articol/documentele-confidentiale-ale-afacerii-rosia-montana/), in care castigurile statului roman nu sunt garantate, in afara de acea “ redeventa “
De asemenea, mi se pare revoltatoare exproprierea familiilor care au mai ramas la Rosia, in interesul unei companii private Se creaza un precedent periculos pentru generatiile urmatoare , pentru tara aceasta pe care , in tot cursul istoriei ,un cate cineva si-a tot dorit cate ceva din bogatiile ei . Politicienii nostri chiar nu mai au patriotism .Doar in Romania este desuet patriotismul , sau asa lasa sa se vada politicienii.
Fiind prima localitate romaneasca atestata istoric si existand galeriile romane si mai sunt sialte argumente expuse de Academia Romana, Academia de Studii Economice, etc.
Totul pare aproape ireal.Oltchimul s-a vrut sa se puna pe “ butuci”, din ce era , ce a ramas ? De ce trebuie sa fim “ sclavi , de ce gasim numai produse din China si Turcia , de ce firmele romanesti nu lesustineti , stimati politicieni , de ce sunteti “ presuri “ in fata strainilor , de parca acestia ar fi zeii vostri ?

Stimate politician te rog sa ma reprezinti si sa nu votezi proiectul Rosia Montana si nici exploatarea gazelor de sist .

Viorica Popa

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte