Rosia Montana

8 sept. - Scrisoare trimisă deputatului Ștefan Viorel, ales în judeţul Galați, colegiul uninominal nr. 4

Va rog sa analizati IMPACTUL asupra mediului actual si mai ales viitor al acestui proiect de minerit. NU sunt impotriva deschiderii mineritului, ci IMPOTRIVA vanzarii resurselor acestei tari si a aplicarii ( de catre ‘interesatii’ straini) a asa ziselor tehnologii de varf. De ce nu n-i se explica, justifica, informatiile si relatarile despre aceste metode, care, chiar daca acum n-i se promit de varf, au mai fost aplicate si in alte tari, cu niste urmari DEZASTROASE. De ce nu se face nici o referire la aceste REALITATI. De ce se opune Academia, de ce se opun unii localnici? chiar credeti ca toti sunt nebuni? Oare directorul acestei minunate societatii, care sa vezi tu cum vrea sa salveze economia societatii noastre, RMGC, nu este si el roman? Oare il vom mai gasi noi pe aceste plaiuri dupa 25 de ani? Ma rog, am deviat putin si imi cer mii de scuze, dar sunt foarte afectata si revoltata de toate aceste evenimente care se petrec in tara noastra.
Revenim:
Eu nu dorec ca Dvs. sa votati in Parlament dupa cum va este constiinta!!!!!! am auzit cu stupoare acesta remarca de la parlamentarii PC.
Eu doresc ca Dvs.sa votati dupa ceea ce va transmit alegatorii….si mai ales dupa ce ati studiat, analizat cat mai stiintific si economic (pt.ca aveti posibilitatea aceesarii de informatii corecte) aceasta problema. Eventual fara sentimentalisme si foarte concret acesta problema care a DEVENIT de interes national doar pt acest guvern, de care incep sa ma indoiesc si nu pentru acest popor nefericit, este de interes national doar pt ca legea care-i favorizeaza sa poata functiona.
De ce atunci cand problemele devin foarte grele, importante pt tara si pt traiul nostru de zi cu zi, recurgem la consultarea populara? cate informatii pot eu si altul detine, cate informatii corecte? Noi de aceea v-am ales acolo, ca tinand cont de nevoile si da, si de dorintele mele, sa analizati, cu competenta pe care uneori noi nu o avem, ceea ce duce ca mie sa-mi fie BINE.
Va urez multa sanatate si va asigur de increderea mea in persoana, personalitatea si capacitatea Dvs. de a decide ce este bine pt. mine, pt.copii mei, pt.Dvs, pt TARA.
Cu respect Raluca Sabareanu

p.s. Daca la acest moment Statul nu poate investi in extragerea resurselor naturale proprii, infiintati o “COLECTA” nationala, un sistem de actiuni de la populatie…si asa avem o gramada de taxe care nu ne aduc nimic, macar prin aceasta achizitie de actiuni, stiu ca am contribuit la pastrarea intreaga a tarii si poate chiar sa-mi aduca si un profit in viitor. Avem forta de munca, avem specialisti deosebiti pe care nu-i folosim si pe care ni-i fura strainatatea si rauvoitorii.
Multumesc inca odata, si va urez succes in activitate.

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte