Revenire reclamatie mediu deversare deseuri Sat Vlad Tepes

14 mai - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Giurgiu

Buna ziua,

Referitor la reclamatia inregistrata 2783/20.03.2020 redirectionata catre Garda nationala de Mediu al consiliului judetean Giurgiu, doresc sa va informez ca nu a fost luata nici o masura. In continuare constructorul care efectueaza lucrari la scoala din localitate deverseaza deseuri in zona si gunoaiele existente se inmultesc de la o zi la alta fara a se lua masuri. Primaria declara ca deversarea deseurilor a fost stabilita de comun acord cu constructorul fara a se considera ca este in apropierea locuintelor.

Totodata doresc sa mentionez ca am fost sunat de catre primarul din Comana numitul Aurel Enache si in urma discutiilor a ajuns sa faca amenitari la adresa mea cu verificari daca continui cu reclamatiile.

Acest mesaj este o revenire si in urma discutiei telefonice la secretariuatul Garzii de mediu Giurgiu si totodata deresc sa reclam divulgarea datelor personale catre partea reclamata in speta Primaria Comana fara a mi se cere acordul conform legislatiei GDPR.

Avand in vedere gravitatea situatiei si continuare fenomenului chiar cu acordul primariei Comana, daca nu se rezolva situatia voi inainta reclamatia la Ministerul Mediului.

Considerand cele de mai sus va informez ca doresc un raspuns in scris din partea Garzii de Mediu

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte