de LIVIA

Reclamatie poluare cu fum proprietatea din Sat Postavari

13 ian. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Călăraşi

Buna ziua,
Doresc sa semnalez o problema de poluare cu fum in zona satul Postavari, com. Frumusani, jud. Calarasi, strada Fagului.
Unul dintre vecinii de la numarul 18 a construit langa gardul meu o improvizatie din caramizi de BCA care functioneaza ca central termica. Cosul de fum nu este la nivelul constructiilor din jur, iar fumul iese si din constructie. Din acest motiv curtea noastra este plina de fum, nu se poate respira.
Din modul in care functioneaza, cosul de fum pare o constructie neconforma, improvizata care pune in pericol comunitatea din zona din cauza riscului de incendiu dar si a poluarii.
Noua ne intra tot fumul in casa deoarece hornul este la inaltimea geamurilor noastre, mult mai mic decat casele din jur dar si decat casa vecinului. Atat de puternic e mirosul de fum, uneori ca si daca iesim pana afara, cand ne intoarcem trebuie sa lasam hainele in baie din cauza mirosului.
Va rugam sa efectuati un control in zona si daca se poate niste masuratori cand functioneaza cosul de fum mentionat (seara dupa ora 20 sau in weekend merge de obicei).
Nu stim exact cum sa rezolvam acesta problema care ne pune in pericol sanatatea noastra, dar si a mediului inconjurator.
Mentionez ca am facut reclamatie pentru demolarea aceastei constructii si la Primaria Comunei Frumusani.
Multumesc mult!
Cu respect,
Livia ChiritaRaportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte