de Anca

Reclamatie poluare

15 mart. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Bucureşti

Buna seara,

Va scriu in legatura cu o situatie récurenta de ceva timp. In seara asta mai mult ca niciodata aerul din zona Tineretului, vis à vis de parc, à devenit irespirabil. Este inecacios si iti da dureri de cap si star de voma. Miroase puternic à cauciuc ars. Mentionez ça am sunat la 112 si am discutat cu colegii de la brigada de Pompieri care mi-au confirmat ça au trimis 3 masini si nu este vorba de un incendiu. In schimb, nu se poate face nimic mai mult. Politia nu este si nu poate fi implicata, garda de mediu nu are un nr de telefon de contact in permanenta si asa ramanem in acest cerc vicios in care in momentul in care se intampla ceva, nu se poate actiona pe loc. Suntem directionati de la 112 catre dumneavoastra. Si nu se intampla nimic altceva. Se intampla doar sa tinem linia ocupata la 112 care ar trebui sa gestioneze urgente de alt tip.
Va rog sa imi comunicati:
1.cum actionati in astfel de situatii!? Caci ele vor mai aparea pe viitor.
2. Ce solutii aplicati pentru à cerceta à posteriori aceasta situatie. Dupa cum se vede, situatiile nu prea sunt solutionate.caci se intampla recurent
3. Cum si unde se pot face reclamatii pe viitor pentru à putea semnala in timp util aceste situatii?
Va multumesc pentru raspuns. Si pentru ca mirosul nu se poate inregistra, va las mai jos o captura de écran cu situatia la acest miez de noapte.


Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte