Reclamatie MAE (turnatoria de fonta)

22 sept. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Iaşi

Buna dimineata,
In zona Bucium mai exact undeva prin spatele supermarketului Carrefour este o hala neagra pe care scrie MAE ,din ce am verificat ei spun ca ar fi o turnatorie de fonta,nu stim exact ce este dar…nu conteaza(cu siguranta stiti mult mai bine decat noi ,locuitorii de pe Bucium),noi cei din zona vrem sa faceti ceva referitor la activitatile lor deoarece in fiecare noapte o vara intraga a trebuit sa tinem ferestrele inchise deoarece iese un fum ce degaja un miros extrem de intepator si toxic.
Stiu ca a-ti trimis oameni pe teren pentru a verifica normele de poluare,dar…rugamintea noastra este sa trimiteti oameni competenti noaptea,deoarece asa se lucreaza acolo,sau ..cel putin doar atunci se intampla anumite fenomene,daca nu..undeva prin jurul orei 4 dimineata .
Nu este normal ca acea hala sa fie in centrul unui mare cartier ,extrem de populat ,din cate stim acesta este rolul garzii de mediu sa verifice calitatea aerului si a mediului inconjurator.
Multumesc,si speram ca macar acum sa facet ceva in aceasta privinta.

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte