RECLAMATIE FERMA PASARI

16 iun. - Scrisoare trimisă Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava

Bună ziua,
Stimate, Domnule Director,
Subsemnata, Meșteriuc Luminița Viorica, domiciliată în comuna Pătrăuți, casa, 133, județul Suceava, doresc să fac o reclamație în legătură cu amplasarea unei crescătorii de păsări (cca. 50 de păsări și a unei fose septice sub geamul casei mele, respectiv, la o distanță de 10 m legali ( cca. 2 – 3 m) cu persoana, Cârlan Rodica, de mai mulți ani încoace am neînțelegeri deoarece prima dată și – a instalat fosa septică la 2 m de geamul primei camere a casei, iar apoi și – a instalat crescătoria de curcani sub geamul celei de – a doua camere a casei în bătaie de joc. După discuțiii nenumărate, am fost scoasă din curtea persoanei Cârlan Rodica, pentru faptul de a o fi rugat să iși mute curcile din grădină si și-a mutat crescătoria de păsări la 2 m depărtare de geamul celei de-a doua camere crescătoria de păsări fiind separată de un perete de grădina mea. De asemenea v-aș rămâne recunoscătoare dacă ați măsura distanța fosei septice față de casa mea și de fântâna din care beau apă.
Persoana Cârlan Rodica deține o grădină foarte mare în spatele casei, unde, cu mult bun simț ar putea să iși mute crescătoria de păsări de sub geamul meu,
Vă mulțumesc anticipat pentru faptul de a vă fi implicat în această problemă.

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte