de

Reclamatie emisii praf Baza Militara nr.90 Otopeni

20 mart. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Ilfov

Buna ziua,
In perimetrul Bazei Militare nr.90 Otopeni, adiacent strazii Steaua Rosie a orasului Otopeni, se afla un drum de pamant/pietris utilizat intens de camioane si alte mijloace de transport, care realizeaza lucrari in cadrul unitatii mentionate.
Intrucat deplasarea acestor mijloace de transport se face cu viteza mare, inadecvata unui drum de pamant, iar conducerea unitatii nu a luat minime masuri pentru diminuarea emisiilor de praf (de ex., stropirea drumului cu cisterna cu apa, inainte de perioade de trafic intens etc.), cantitati mari de praf se ridica in aer si fac aerul irespirabil in zona cartierului rezidential Golden Residence (cca. 100 apartamente), precum si a celorlalte proprietati rezidentiale adiacente.
Tinand cont de perioadele prelungite fara precipitatii, de aceasta perioada de carantina in care majoritatea locatarilor sunt in case si deplasarile trebuie sa fie limitate (inclusiv catre zone mai putin poluate), va rugam sa luati masurile necesare in vederea limitarii cantitatilor mari de particule de praf care ne afecteaza negativ viata.
Mentionam ca nu am gasit intelegere la comandantul unitatii, dl. comandor Gheorghe Banciulescu.
Va multumim anticipat pentru suportul dv.!
George Stanila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte