de Simina

Reclamatie Depozitare Ilegala Deseuri si Poluarea Mediului Inconjurator

24 sept. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Bucureşti

Doresc sa sesizez Garda de Mediu Bucuresti de actiuni ilegale de depozitare a deseurilor, de actiuni de poluare a mediului inconjurator si de aparitia unei gropi de gunoi adhoc la adresa din Str. Vasile Lascar nr. 54-58.

Coordonate aproximative (44.4412118, 26.1091781)

In ultimele saptamani am observat ca terenul din spatele blocului in care locuiesc este frecventat abuziv de catre persoane care in mod constant aduna si depoziteaza cantitati de gunoaie in aer liber. Volumul de gunoaie a devenit deja impresionant, iar terenul este un focar de infectie, mai ales in contextul pandemiei existente. Pe langa poluarea evidenta a mediului inconjurator, persoanele in cauza au inceput sa si incendieze gunoaiele, provocand un fum toxic in mod periodic.

Mentionez ca locuiesc in imobilul din str. Logofat Luca Stroici nr 13, adiacent terenului in cauza si fac aceasta sesizare inclusiv in numele vecinilor mei. Cu totii suntem ingrijorati si deranjati de poluarea si impactul asuprea mediului la adresa mentionata si dorim ca autoritatile competente sa se sesizeze si sa ia masuri in vederea incetarii poluarii, curatarii deseurilor si salubrizarii proprietatii.Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte