Reclamatie

1 mai - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Brăila

Subsemnatele Oprea Maria , Oprea Milica, Oprea Valerica si Petrea Ilinca, domicilate in sat Galbenu, strada Toma Tampeanu,com. Galbenu, jud. Braila, reclamam urmatoarele: locuim pe strada Toma Tampeanu din satul Galbenu, jud. Braila si de cca. 3 ani de zile numitii Jercan Mihaela Corina si Jercan Valentin Catalin care detin o moara pe strada Toma Tampeanu la numarul 199 si cca. 40 de vaci in perioada de vara dimineata in jurul orelor 07:00 si dupa-amiaza in jurul orei 16:30 cand aceste 40 de vaci vin de la pascut pe strada Toma Tampeanu care este amplasata in centrul satului Galbenu , acestea fac mizerie (balega) pe strada , nu putem sa iesim la poarta din cauza acestor vaci , nici noi, nici nepotii nostri, deoarece aceste 40 de vaci care se deplaseaza pe strada din centrul satului ne pot accidenta sau ne pot improsca cu balega ceea ce nu este normal intr-o tara europeana.
Mentionam faptul ca dejectiile de la aceste bovine se scurg in panza freatica a fantanilor noastre, apa nemaifiind potabila, iar balegarul este carat cu o remorca fara obloane, care, cand este dus la groapa de gunoi se deverseaza din acea remorca pe strada creand un disconfort pentru cetatenii de pe strada Toma Tampeanu. Dorim ca o echipa formata de comisari ai Garzii de Mediu Braila sa se deplaseze in localitatea Galbenu pe strada Toma Tampeanu, nr 199 si sa constate cele reclamate de noi, sa sanctioneze proprietarii acestor vaci si sa le impuna sa mute aceste 40 de vaci in grajdul detinut de familia Jercan in fostul CAP Galbenu, deoarece a venit timpul calduros si nu mai putem suporta mirosul de la aceste bovine, acest lucru nefiind normal ca intr-o tara civilizata ca Romania.
Va multumim anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.