de Ioan

Reclamare Poluarea Aerului cu Dejectii de la Vite – Din Ferma Duvana pe Langa Drumul Principal Intrare in Sat si pe Langa Case .

17 feb. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Cluj

I data de 17.02.2021 in jurul orei 8,30 s-a deversat pe campul de la intrarea in satul Jucu de Sus , in aproprierea caselor la circa 20 metri de case mai multe cisterne de Dejectii de la Vite de la ferma Duvana . Acest incident se Intampla de mai multe ori In Timpul Anului. Dupa ce am sesizat , Telefonic , Conducerea Fermei am primit urmatorul raspuns – Au aprobarea din Partea Garzii de Mediu sa Arunce Aceste Dejectii pe Camp in Anumite Perioade a Anului .Sper ca Acest Acord Este FALS SI GRESIT – Pe Langa Casele Locuitorilor din Jucu de Sus !!!! Poate Undeva pe Camp Este Permis. In Acest Moment NU SE POATE DESCHIDE GEAMURILE LA CASE DIN CAUZA MIROSULUI INSUPORTABIL . Doresc sa se Respecte Legile in Vigoare . DORESC un Raspuns si MASURI CONTRA ACESTOR PRACTICI. Multumesc !!!

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte