Proiectul Rosia Montana

4 sept. - Scrisoare trimisă deputatului Diniță Ion, ales în judeţul Brașov, colegiul uninominal nr. 7

Buna ziua,

Ma aflu in situatia in care sunt nevoit sa contactez reprezentantul din camera deputatilor in calitatea de cetatean Roman, nascut si domiciliat in Brasov, Jud Brasov, Str Lunii Nr.4 Sc. C ap. 3. Doresc sa aduc la cunostinta dumneavostra faptul ca legea referitoare la poriectul Rosia Montana este un subiect pe care eu il consider important pentru viitorul acestei tari. Fiind de asemenea reprezentativ pentru starea deplorabila in care se afla politica Romana. Considerand coruptia omniprezenta, nesimtirea si iresponsabilitatea totala fata de datoria catre tara si consitutie, in primul, rand si cetateni in al doilea.

Va contactez pentru ca eu consider ca este normal sa urmez modul corect si democratic de a proceda in aceasta situatie.
Prin urmare doresc sa va aduc la cunostinta ca sunt impotriva acestui proiect din foarte multe puncte de vedere si consider ca nu are de ce sa fie votat pozitiv de catre dumneavoastra in calitatea de parlamentar, in aceasta forma sau alte forme care incalca constitutia sau conduc la un dezastru de mediu ce implica mii de tone de cianura lasate in voia sortii in centrul Transilvaniei.

Acest proiect nu este in interesul zonei respective cum de altfel nu este de folos nici unui cetatean Roman, in ciuda propagandei contradictorii de la televizor.
Voi urmari cu interes cum vor evolua lucrurile in ceea ce priveste aceasta lege, inclusiv pozitia si votul dumneavoastra.

Cu stima,

Dr. Ing. Tudor Topoleanu

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte