de Bucur

Problema amplasare cusca caine

4 mai - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Cluj

Domnule Director,

Subsemnatul Bucur Avram , doresc sa depun urmatoarea sesizare legata de aplasarea necorespunatoare a custii cainelui veciunului meu . Doresc sa va aduc la cunostinta faptul ca in urma cu 3 luni , vecinul meu , care locuieste pe strada Pomet , numarul 13 , si-a amplasat cusca cainelui la jumatate de metru de gardul nostru (dupa cum se vede si in pozele atasate mai jos ), in apropierea usii de acces in casa . Mentionez faptul ca adapostul cainelui nu este dotat cu fundatie de beton si nici cu sistem de colectare a dejectiilor . In aceste 3 luni nu i-am vazut nici macar o data sa faca curat sau sa spele cusca iar mai ales acum , ca vine vara , incep sa apara mirosurile neplacute si nu putem sta nici macar cu geamurile sau cu usa de la intrare deschise , pe langa cele prezentate mai sus mentionez faptul ca in fiecare zi suntem nevoiti sa maturam parul provenit de la caine de pe presul de la usa de la intrare .
Tin sa mentionez faptul ca am incercat sa remediez problema pe cale amiabila cu vecinul meu insa fara folos.
Va rog sa dati curs sesizarii mele deoarece doresc sa-mi fie respectate aceste drepturi de igena si aer curat langa casa mea astfel incat sa pot sa deschid si eu geamurile pentru aer.
Va multumesc si astept un raspuns la sesizarea mea legata de dejectii si poluare .Astept un raspuns pe adresa mea de e-mail : [email protected]
Cu stima , Bucur AvramRaportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte