de MARIA

Popuare mediu cu fum greu

18 oct. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Mureş

Prin prezenta, va rog respectuos sa intreprindeti verificari la fata locului la locuinta D-nei Giurgiu Doina, din localitatea Reghin, str. Crinului, Nr 1, situata in imediata apropiere de locuinta mea, aprox. 30 m, unde zilnic se ard deseuri care emana pe un timp indelungat 1-2 ore fum greu negru innecacios, aceasta desfasurandu-se intr-o magazie – uscatorie anexa a casei de 3 – 4 ori in timpul unei saptamani, iar duminica de 2 ori pe zi, fac mentiunea ca acesata uscatorie a apartinut unei societati comerciale producatoare de usi si desi sediul societatii a fost mutata de la adresamai sus mentionata, arderea de deseuri nu a incetat.
Astazi 18 octombrie 2020, primul foc a fost aprins la ora 8,30, iar al doilea la 18,30, detin probe si martori pentru aceste afirmatii. Va rog luati masuri concrete in cea ce priveste aceasta situatia imposibil de tolerat si sa imi comunicati solutionarea ei, in caz contrar ma vad nevoita sa apelez la Instanta Judecatoreasca, fiind a doua sesizare facuta pe site-ul Dvs, va multumesc pentru intelegere.


Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte