de

POLUAREA GRAVĂ A AERULUI ÎN RM. VÂLCEA

18 feb. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Vâlcea

Bună ziua tuturor celor care luptați pentru păstrarea mediului în care trăim. Numele meu este Marian Giuran, sunt cadru didactic de 30 de ani în Rm. Vîlcea, și în tot acest timp, nu am sesizat pănă acum în acest oraș o alterare majoră a calității a aerului pe care îl respirăm! Am o explicație pe undeva deoarece municipiul s-a umput cu toate rablele aduse din Occident , așa încăt și tinerii de 17 ani se înscriu să își ia carnetul de șofer amator și să își cumpere o rablă la mâna a 5-a la prețuri între 500-1500 de euro la 18 ani.
Ar mai fi platforma industrială Govora(Combinatul) care se poate pune în discuție, însă mirosul și aerul greu care se degajă, mai ales seara în oraș și în cartierul Ostroveni sunt de altă natură și de o factură necunoscută. Cert este că ceva provoacă tot mai intens cancer de plămâni, maladie confirmată de medici specialiști din spitatele bucureștene unde se internează vîlceni care se simt rău și sunt depistați cu această maladie necruțătoare, nefiind fumători sau care nu lucrează în medii toxice.
Oameni buni…sttimați comisari ai Gărzii de Mediu, faceți ceva ,depistați nemernicia și inconștiența omului avar care pentru a-și pricopsii familia și neamul încalcă toate regulile bunei cuvințe și ale bunei viețuiri în acest oraș, pe acestă planetă. Și cineva o face și în județul și în orașul Rm. Vâlcea care murdărește tot, inclusiv aerul și dv. presupun că nu ați declanșat încă procedurile de depistare a făptașului..
Vă mulțumesc pentru înțelegere!
Prof. Marian Giuran

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte