Poluare Statie betoane si balastiera

10 feb. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Bucureşti

Vă solicităm să luați măsuri pentru conformarea la prevederile legislației privind protecția mediului, precum și pentru conformarea la dispozițiile din Norma aprobată prin OMS nr. 119/2014 în cazul stației de mixturi asfaltice și betoane situata in Municipiul Giurgiu ,strada Industriala Nr.1
În fapt, prin activitatea stației de betoane adiacentă Soselei Balanoaiei se încalcă prevederile legislației privind protecția mediului, deoarece prin amplasarea stației în imediata proximitate a institutilor statului, locuințelor colective, și individuale se produce un disconfort accentuat riveranilor, iar nocivitățile fizice depășesc limitele maxime admisibile din standardele în vigoare. De asemenea, prin amplasamentul stației de betoane cu acces din soseaua Balanoaiei sunt încălcate dispozițiile obligatorii ale art. 11 alin. 1 din norma aprobată prin OMS 119/2014, deoarece aceasta este situată în imediata vecinătate a Penitenciarului Giurgiu la o distanta foarte mica.

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte