Poluare Raul pasarea

23 sept. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Bucureşti

Bună ziua,

Lipit de București sute de familii trăiesc o adevărată drama, de mai bine de 2 ani de zile, la granița dintre Otopeni și Tunari. Acolo, oameni care au cheltuit zeci de mii de euro pe achiziția sau construcția unei case acum nu pot duce o viata decenta, dreptu la un trai normal fiindu-le furat cu acordul tacit al primarului PNL DIN Otopeni. Mirosul în zona este unul groaznic. Acesta închide ochii de ani de zile la deversarile ilegale și imorale care se fac în Raul Pasarea tocmai din stația de epurare pe care dansul cu primăria Otopeni o patronează. S-au făcut mai multe plângeri la autoritățile abilitate( garda de mediu, gospodărirea apelor) dar de fiecare data aceasta caracatiță a mușamalizat cazul.
Va rog sa va deplasați în orice zi, pe str. 1 decembrie din Otopeni pentru a constata minunea. Trist este ca nici primarul din Tunari nu a luat nicio măsură cu toate ca sunt afectate multe familii din comuna dansului. Dar probabil nu a vrut sa supere colegul de partid.

In numele comunității va cer cu disperare ajutorul!

Prezenta va rog a fi considerata o reclamație!

Alexandru Dumitrascu

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte